Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

hoe meet je je bh maat

Dit zit vlak onder je borsten waar de band van de beha normaal gesproken langsloopt. Plaats een meetlint rond je bovenlichaam vlak onder je borsten.

Bra Size Calculator How To Measure Your Bra Size At Home
Bra Size Calculator How To Measure Your Bra Size At Home

Met de handige maattabel van HEMA meet jij eenvoudig en snel je bh-maat op.

. Let erop dat je het meetlint. 1 Meet je onder borstomvang Om je onder borstomvang op te meten meet je de omvang van je lichaam net onder je borsten. Wikkel het meetlint om je onderlichaam vlak onder je borsten en meet op die plaats je omvang. Pak het meetlint en meet je borstonderwijdte in centimeters op.

Doe het meetlint rondom je bovenlijf. Dames een goede BH is. De standaard BH maten gaan met een verschil van 5. Hoe meet je je BH maat.

De onder borstomvang geeft de grootte van de borstband van je bh weer en wordt als een nummer in centimeters ca. Als je deze tips volgt weet ik zeker dat de beha als gegoten zit. Er zijn vele soorten behas. Pak een soepel meetlint of gebruik een stukje touw om te meten.

Tips voordat je gaat meten. Hoe meet je nou je omvangsmaat en cupmaat. Veel vrouwen dragen de verkeerde bh maat. Hoe verder deze letter in het alfabet hoe groter je bovenwijdte.

Houd het meetlint daarbij goed horizontaal. Hoewel de cups het meest in het oog springen zit de support van een bh vooral in het bandje op de rug. Heb je geen afgerond. Het nummer is de borstonderwijdte of de omtrek en de letter is de cup die wordt bepaald door de combinatie van de borstonderwijdte en de borstwijdte.

De voor jou juiste bh-maat vind je eenvoudig thuis door je onderwijdte en. Zorg dat je enkel een bh aan hebt. Meet je cup maat. Info over hoe meet je de juiste bh maat.

Hierbij heb je speling van. Opmeten van je bovenwijdte. Een BH-maat bestaat uit 2 delen. Meet hiervoor met een meetlint in een ontspannen houding de omvang net onder je borst.

Hoe meet je je BH maat. Heb jij hier ook last van en vraag je je af hoe je het beste de juiste bh-maat kunt berekenen. Schrijf het cijfer op bv. Meestal is dit ter hoogte van je tepels.

Om je bh maat te kunnen. Je bh maat in drie eenvoudige stappen berekenen. Deze letter staat voor je cupmaat ofwel je bovenwijdte. Leer hoe je jezelf goed opmeet en ontdek welke maat sport-bh je tijdens je training zou moeten dragen voor de beste ondersteuning.

Vul de opgemeten centimeters van je onder- en bovenwijdte in de tabel en je krijgt vervolgens te zien welke bh-maat overeenkomst met de door jou opgemeten maten. Trek deze losjes over het volste deel van je borsten. Vind de beste sport-bh voor jouw workout. Meet je cup maat.

Meet de omvang terwijl je het lint goed strak houdt. 1 Meet je onder borstomvang Om je onder borstomvang op te meten meet je de omvang van je. Om zo correct mogelijk te meten zorg je ervoor. Resultaten van 8 zoekmachines.

Check eerst de rug. Bekende types zijn de push-up beha behas met voorsluiting achtersluiting sportbehas en opgevulde behas. Om je bh maat te. Laat je opmeten door een lingerie stylist in een boetiek.

Om je bh maat te berekenen meet je jouw borstomvang op het volste gedeelte van je borsten op. Je bh maat in drie eenvoudige stappen berekenen.

Maattabel Met Uitleg Bh Maat Slip Maat Bikini Maat
Maattabel Met Uitleg Bh Maat Slip Maat Bikini Maat
Bh Maat Bh Maat Berekenen Bol Com
Bh Maat Bh Maat Berekenen Bol Com
De Juiste Bh Maat Voor Jou Bereken Je Zo Pabo Mag
De Juiste Bh Maat Voor Jou Bereken Je Zo Pabo Mag
Ultraviolet
Ultraviolet
Bh Maat Meten Zelf Je Bh Maat Meten Voor De Perfecte Pasvorm
Bh Maat Meten Zelf Je Bh Maat Meten Voor De Perfecte Pasvorm

Post a Comment for "hoe meet je je bh maat"