Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ongeluk op de afsluitdijk

De Afsluitdijk in de richting van Friesland is vandaag uren dicht geweest door een ongeluk. Het verkeer kon omrijden via de A6.

Menselijk Falen Veerboot Harold Of Free Enterprise Ferry Building San Francisco Sea Wall Dover Ferry
Menselijk Falen Veerboot Harold Of Free Enterprise Ferry Building San Francisco Sea Wall Dover Ferry

Twee traumahelikopters kwamen ter plaatse.

. Er is in elk geval een persoon zwaargewond geraakt. Bij het ongeluk kwamen een 85-jarige. Bij een ongeluk tussen twee autos op de N381 in Emmen is gisteravond een automobilist om het leven gekomen. De Afsluitdijk richting Noord-Holland is maandagmiddag afgesloten geweest vanwege een ongeval.

Vanwege het ongeval en politieonderzoek is de weg vanuit Friesland richting Noord Holland afgesloten. Een man en een vrouw zijn zondagmiddag om het leven gekomen bij een verkeersongeluk op de Afsluitdijk. De weg richting Friesland was. De politie roept getuigen op zich te melden.

Op de Afsluitdijk heeft woensdagochtend een ernstig bedrijfsongeluk plaatsgevonden. In totaal waren vier autos bij de kop-staartbotsing betrokken. Hulpdiensten op de Afsluitdijk na het ernstige ongeluk GPTV. Dat maakte de politie maandag bekend.

Het ongeval gebeurde op de snelweg bij Den Oever. De weg is inmiddels weer open. Een man en een vrouw zijn om het leven gekomen door een verkeersongeluk op de Afsluitdijk zondagmiddag. Twee doden door ongeluk op de Afsluitdijk.

De politie meldde eerder dat drie voertuigen betrokken waren bij het ongeval maar het. 1 day agoVolgens de politiewoordvoerder was er rond 1615 uur sprake van een kop-staartbotsing in de buurt van het Friese dorp Kornwerderzand. Volgens de politie waren er vier voertuigen bij het ongeluk betrokken. Op de locatie van het ongeluk wordt met meerdere pontons en graafmachines gewerkt aan de Afsluitdijk.

De twee werden na het ongeluk zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd en overleden daar aan hun verwondingen. De Afsluitdijk A7 is vanmiddag vanaf ongeveer 1700 uur in beide richtingen afgesloten geweest na een dodelijk ongeluk. Hoe dat precies kon gebeuren wordt nog onderzocht. De hulpdiensten uit Friesland en Noord-Holland werden omstreeks 0700 uur groots gealarmeerd en kwamen.

Op de Afsluitdijk was er rond 1615 uur sprake van een kop-staartbotsing in de buurt van Kornwerderzand. Verkeer Afsluitdijk - de verkeerssituatie op de wegen in Afsluitdijk ViaMichelin biedt u verkeersinformatie voor Afsluitdijk. Door een nog onbekende oorzaak raakte er in ieder geval een persoon zwaargewond na een ernstig ongeval bij werkzaamheden aan de dijk. Dat gebeurde aan de IJsselmeerkant van de dijk net voor Kornwerderzand.

Hart van Nederland - Blijf op de hoogte van het laatste nieuws Hart. Inmiddels is de hele weg weer vrij wel staat er. Bij het ongeluk waren vier voertuigen betrokken. Inmiddels is er weer één rijstrook vrij.

Op de Afsluitdijk in de richting van Fryslân is zondagmiddag rond 1615 uur een ernstig ongeluk gebeurd. Twee anderen liggen nog in het ziekenhuis. DEN OEVER - De Afsluitdijk is in de nacht van vrijdag 10 juni 2200 uur tot zaterdag 11 juni 0800 uur tussen Den Oever en knooppunt Zurich afgesloten voor verkeer. Den Oever Op de Afsluitdijk richting Noord Holland heeft maandagmiddag een ongeval plaatsgevonden waarbij meerdere personen gewond zijn geraakt.

1 day agoDe Afsluitdijk is vanwege het. Drie voertuigen zijn met elkaar in botsing gekomen. Drie voertuigen zijn met elkaar in botsing gekomen. Getuigen melden dat er.

Bij het ongeluk zijn een man en een vrouw om het leven gekomen. De Afsluitdijk richting Noord-Holland is maandagmiddag afgesloten geweest vanwege een ongeval. Twee andere mensen raakten gewond. Kornwerderzand Een persoon is woensdagochtend zwaargewond geraakt bij een ongeval op de Afsluitdijk.

Met de verkeersinformatie voor Afsluitdijk ziet u de files de verkeersongevallen en de wegwerkzaamheden rondom Afsluitdijk evenals de vertragingen voor automobilisten en de weersomstandigheden sneeuw regen ijzel in. De weg richting Friesland is. De A7 op de Afsluitdijk richting Friesland was vannacht uren afgesloten door een dodelijk ongeluk. Het ongeluk gebeurde in de buurt van Kornwerderzand een Fries dorpje aan de voet van de Afsluitdijk.

Een woordvoerder van de politie meldt dat twee voertuigen op elkaar zijn geknald. Meerdere voertuigen kwamen met elkaar in botsing. Bij een dodelijk ongeluk op de Afsluitdijk zijn zondag ook twee ouderen uit de gemeente Midden-Delfland gewond geraakt. NUnl Wissel kleurenschema.

Betrouwbaar gratis en snel op NUnl de grootste nieuwssite van Nederland. Op de Afsluitdijk in de richting van Fryslân is zondagmiddag rond 1615 uur een ernstig ongeluk gebeurd. Hoe dat precies.

Topografie Basiskaart Nederland Illustrated Map Map Map Vector
Topografie Basiskaart Nederland Illustrated Map Map Map Vector

Post a Comment for "ongeluk op de afsluitdijk"